/rank command

Post Reply
nico
Site Admin
Posts: 168
Joined: Mon Nov 07, 2011 11:40 pm

/rank command

Post by nico »

What it does:

List from -5 to +5 records times & ranks. When no option provided, this command will only work if requester if logged in, it will gives his rank on first run of current map with current physics settings. Otherwise, it will give output according to given options.

Example of use:

Image

Usage:
Image
--
>Nico*
Contact: pm me

stealth
Posts: 140
Joined: Fri Dec 09, 2011 6:02 pm

Re: /rank command

Post by stealth »

I had an idea to make this command more versatile.

/rank 1
Shows /rank for the player in first position.

/rank 2
Show the /rank for the 2nd player

etc.

rokx
Posts: 12
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:19 pm
Location: Slovenia

Re: /rank command

Post by rokx »

I can't seem to get it to work with only just number as runName. Can this be fixed? Or tell me the way to use it.

It's really annoying to type the whole run name ->"Axis 2nd to North gun"

amethyst
Posts: 20
Joined: Sun Jul 14, 2013 7:21 pm

Re: /rank command

Post by amethyst »

Press arrow up and you get the previous thing you typed in console, so if you do a few times youll see the /rank command and you dont have to type so much

Post Reply